Jídelní lístek

Přehled alergenů

   
5. - 9. 2. 2018  
  Změna jídelníčku vyhrazena; pitný režim po celý den- voda, neslazený ovocný nebo bylinný čaj, libovolný mléčný nápoj (mléko nebo kakao), voda se sezónním ovocem
Pondělí  
Dopolední svačina: Rohlík s máslem a sýrem, A: 1,5,6,11
   
Oběd: Kuřecí maďarská polévka, A: 1a
  Krůtí maso s rozmarýnem a slaninou, bramborové knedlíky, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Bílý jogurt se směsí cereálií a ovocem, A: 1,3,5,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Úterý  
Dopolední svačina: Ovesná kaše s ovocem, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Cizrnová polévka se zeleninou, A:1a,9
  Vepřový plátek se švestkovou omáčkou, kus kus, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Fazolová pomazánka a cereální rohlík, A: 1,5,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Středa  
Dopolední svačina: Bílý jogurt s kukuřičnými lupínky a ovocem, A: 1,3,5,6,7
   
Oběd: Charčo po gruzínsku, A:1a,9
  Zapečené těstoviny se špenátem a smetanou, A: 1s,3,7
   
Odpolední svačina: Pomazánka z červené čočky na grahamovém rohlíku, A: 1,6,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
Čtvrtek  
Dopolední svačina: Ovocná přesnídávka, A: 1,5,6
   
Oběd: Drůbeží vývar s ovesnými vločkami, A: 1a,3
  Kuřecí roláda s jarní zeleninou, požitkové brambory, A: 1a,3
   
Odpolední svačina: Sardinková pomazánka, chléb konzumní s kmínem, A: 1,4,5,6
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
Pátek  
Dopolední svačina: Mléko s pufovanými obilovinami a kukuřičnými corn flakes, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Hrachová polévka, A: 1a
  Novohradská vepřová plec, vařené těstoviny, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Rohlík s máslem a šunkou, A: 1,3,5,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
12. - 16. 2. 2018  
  Změna jídelníčku vyhrazena; pitný režim po celý den- voda, neslazený ovocný nebo bylinný čaj, libovolný mléčný nápoj (mléko nebo kakao), voda se sezónním ovocem
Pondělí  
Dopolední svačina: Rohlík s máslem a sýrem, A: 1,5,6,11
   
Oběd: Špejcharová drubeží polévka, A: 1a,3,9
  Šuan-si z kuřecího masa, kari rýže, A: 1a,3,6,10
   
Odpolední svačina: Bílý jogurt se směsí cereálií a ovocem, A: 1,3,5,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Úterý  
Dopolední svačina: Ovesná kaše s jablkem a se skořicí, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Slepičí polévka s jáhlami, A: 1a,6,9
  Vepřové soté s tomatovou omáčkou, bulgur, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Hrášková pomazánka na chlebu, A: 1,5,6,7,9
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Středa  
Dopolední svačina: Tvarohový krém s ovocem, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Koprová smetanová polévka, A: 1a,3,7,9
  Uhlířské špagety, A:1a,3,7
   
Odpolední svačina: Krabí pomazánka na slunečnicovém chlebu, A: 1,4,5,6,7,9,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Čtvrtek  
Dopolední svačina: Grahamový rohlík s pomazánkovým máslem a ředkvičkou, A: 1,3,5,6,7
   
Oběd: Zahradnická polévka s petrželkou, A:1a,7,9,10
  Řecký guláš z krůtího masa, vařené těstoviny, A: 1a,3,7,10
   
Odpolední svačina: Ovocná přesnídávka, kakao, A: 1,5,6
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Pátek  
Dopolední svačina: Mléko s kukuřičnými lupínky, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Houbová bílá polévka, A: 1a,3,7,9
  Kuřecí steak zapečený se šunkou a sýrem, petrželové brambory, A: 7
   
Odpolední svačina: Tmavá sypaná veka s celerovou pomazánkou, A: 1,3,5,6,7,8,9
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
19. - 23. 2. 2018  
  Změna jídelníčku vyhrazena; pitný režim po celý den- voda, neslazený ovocný nebo bylinný čaj, libovolný mléčný nápoj (mléko nebo kakao), voda se sezónním ovocem
Pondělí  
Dopolední svačina: Konzumní chléb s kmínem, pomazánka Cottage, A: 1,5,6,8,7,9,11
   
Oběd: Pekingská polévka, A: 1,3,6,9
  Myslivecké vepřové maso, vařené brambory, A: 1a
   
Odpolední svačina: Ovocná přesnídávka, A:1,5,6
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Úterý  
Dopolední svačina: Tvarohový krém s ovocem, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Selská polévka, A: 1a,3,7,9
  Rybí filé pečené na másle s koprem, petrželové brambory, A: 1a,4,7
   
Odpolední svačina: Tuňáková pomazánka na toustovém chlebu, A: 1,4,5,6,7
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Středa  
Dopolední svačina: Bílý jogurt s vločkami a ovocem, A: 1,3,5,6,7,11
   
Oběd: Ovarová polévka s kroupami, A: 1a,6,9
  Vepřová plec na zázvoru, vařené těstoviny, A: 1a,9
   
Odpolední svačina: Pomazánka z červené řepy na celozrném rohlíku, A: 1,3,5,6,7,8,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Čtvrtek  
Dopolední svačina: Chléb s máslem, plátkovým sýrem gouda light a paprikou, A: 1,5,6,7,8
   
Oběd: Dýňová polévka se smetanou, A: 1a,6,7,9
  Krůtí směs Hawai, jasmínová rýže, A: 1a, 7
   
Odpolední svačina: Tvarohový krém s ovocem, A: 1,5,6,7
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1a,5,6,7,9
   
   
Pátek  
Dopolední svačina: Mléko s pufovanými obilovinami a kukuřičnými corn flakes, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Hovězí vývar se sýrovým kapáním, A: 1a,3,7,9
  Přírodní vepřový steak, restované brambory, A: 3,6,7,10
   
Odpolední svačina: Rohlík s máslem a šunkou, A: 1,3,5,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
26. 2. - 2. 3. 2018  
  Změna jídelníčku vyhrazena; pitný režim po celý den- voda, neslazený ovocný nebo bylinný čaj, libovolný mléčný nápoj (mléko nebo kakao), voda se sezónním ovocem
Pondělí  
Dopolední svačina: celozrnný rohlík se sýrovo-česnekovou pomazánkou, A:1,5,6,7
   
Oběd: Hovězí vývar s masem a kus kusem, A: 1a,9
  Čínské nudle s kuřecím masem, pórkem a karotkou, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Mléko se špaldovými pukanci, A: 1,5,6,7
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9;
   
   
Úterý  
Dopolední svačina: Bílý jogurt s ovocem a ovesnými vločkami, A: 1,3,5,6,7,11
   
Oběd: Kuřecí krém s pórkem, A: 1a,9
  Tilápie pečená na rajčatech a česneku, petrželové brambory, A: 4
   
Odpolední svačina: Vajíčková pomazánka na housce, A:1,3,5,6,7
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,2,5,6,7,9
   
   
Středa  
Dopolední svačina: Ovocná přesnídávka, A: 1,5,6
   
Oběd: Krémová mrkvová polévka s fazolemi, A:1a,9
  Hovězí pečeně po orientálsku, vařené brambory, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Pomazánka z uzené makrely se sýrem na chlebu, A: 1,4,5,6,7
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,2,5,6,7,9
   
Čtvrtek  
Dopolední svačina: Mléko s cereáliemi, čaj / kakao A: 1,5,6,7
   
Oběd: Celerová polévka, A: 1a,7,9
  Vepřové maso Kung-Pao, dušená rýže, A: 1a,3,5
   
Odpolední svačina: Rohlík s máslem a šunkou A: 1,3,6,7,11
  Sezonní ovoce a zelenina formou švédských stolů A: 1,5,6,7,9
   
   
Pátek  
Dopolední svačina: Kukuřičné plátky s lučinou, rajče a okurka, A: 1,5,6,7
   
Oběd: Francouzská zeleninová polévka, A: 1a,3,7,9
  Pečená vepřová kýta, dušený smetanový špenát, bramborové knedlíky, A: 1a,3,7
   
Odpolední svačina: Špaldová buchta, A: 1,3,7,8
  Sezónní ovoce a zelenina forou švédských stolů, A: 1,5,6,7,9